Στη Ναταλία Αργυράκη για λογαριασμό της εκπομπής “Το ‘χουμε” μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος θα δούμε στη νέα κωμική σειρά του Star “Τα Φαντάσματα”, έκανε μία εκ βαθέων κουβέντα με τη δημοσιογράφο για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.
«Το δύσκολο είναι για εμένα να μπορέσεις να έχεις την ψυχραιμία να αφουγκραστείς ποιος είσαι τη στιγμή που ψάχνεις μια δουλειά. Είναι αυτό που θα σε βάλει στη διαδικασία να το υπερασπίζεσαι κάθε βράδυ, πάνω στη σκηνή, για μια ολόκληρη σεζόν», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.
«Αν δεν κάνεις σε αυτή τη δουλειά χίλιες δουλειές ταυτόχρονα, θα έχεις χρόνο και για προσωπική ζωή. Αν αποφασίσεις πως ό,τι σου προτείνουν θα το κάνεις -γιατί υπάρχει και ένας φόβος μην χάσεις κάποιο τρένο και βρεθείς εκτός δουλειάς- αν ωστόσο απαλλαχθείς από αυτές τις αγωνίες, τότε πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις και μόνο μια δουλειά», τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
«Φυσικά και έχω υπαρξιακές ανησυχίες, έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μου και ο ρόλος του πατέρα και η σχέση μου με το γιο μου, που όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο μαγευτική. Ανοίγουν χώροι και σε ένα κομμάτι πιο μελαγχολικό που έχει να κάνει με την αποδοχή του χρόνου που περνάει», παραδέχεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.
«Τι με κρατά καλά με μένα… Α, καλά… Σου είπα εγώ ότι είμαι καλά; Δεν νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω τόσο εύκολα πια για το τι με κάνει καλά. Υπάρχουν λιμάνια στη ζωή μου και κάποιοι άνθρωποι που με συνεφέρουν ενδεχομένως, όταν το έχω ανάγκη.
Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που συμβουλεύουν τους ανθρώπους τόσο εύκολα στο πώς να είναι καλά και στο τι κάνουν λάθος. Καλύτερα εμείς να μείνουμε στη δουλειά μας, να μη δίνουμε συμβουλές και να μη λέμε ποιος είναι ο τρόπος για να είσαι καλά», απαντά ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Η κωμική σειρά “Τα Φαντάσματα” κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Το ξεχωριστό καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων η Έλλη Τρίγγου, η Ναταλία Τσαλίκη και η Αγορίτσα Οικονόμου, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου, γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες “Ντόλτσε Βίτα”, “Είσαι το Ταίρι μου”, “Εγκλήματα” και “Κάτω Παρτάλι”.
Φωτογραφία Εξωφύλλου: NDP Photo Agency