Νίνο

Ο Νίνο στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για τα παιδιά του: “Νιώθω σαν να ήταν πάντα εκεί”

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Νίνο, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στη σχέση που έχει δημιουργήσει με τα παιδιά του.

Ειδικότερα, ο Νίνο σημείωσε χαρακτηριστικά πως “για τα παιδιά μου νιώθω σαν να ήταν πάντα εκεί. Απλά αναρωτιόμουν πως ήταν πριν, αυτό αναρωτιόμουν. Δεν υπήρχαν αυτά τα παιδιά; Αυτό σκεφτόμουν. Πως γίνεται αυτό; Πως έγιναν αυτό;”.

“Για μένα καλός πατέρας σημαίνει να ‘σαι ήρεμος, να φέρεσαι ευγενικά, να μπορείς να αναλύεις στο επίπεδο του παιδιού την κατάσταση και να του την εξηγείς όμορφα. Κυρίως να είσαι καλός με τους άλλους γιατί τα παιδιά μιμούνται, βλέπουν τι κάνεις και δεν τους λες τι να κάνουν”.

“Τώρα που είναι ακόμα παιδιά, προσπαθώ να τους μιλάω όσο πιο μεγαλίστικα γίνεται! Πολύ σοβαρά. Και εκείνα είναι πολύ σοβαρά, πανέξυπνα και ευλογημένα παιδιά. Περνάω μαζί τους όσο χρόνο μπορώ γιατί δεν μένουμε μαζί” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίνο στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στο μαγκαζίνο του Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news