Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος για το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Δεν πιστεύω ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός»

Για το σοκαριστικό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor κλήθηκε να μιλήσει ο Μάριος Πρίαμος στο Buongiorno του MEGA, την Πέμπτη, έχοντας βρεθεί και ο ίδιος δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων, δε, ο Κύπριος πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε για ποιους λόγους δεν μπορεί να συνδέσει το εν λόγω συμβάν με ένα τυχαίο γεγονός ή με μια κακιά στιγμή στα νερά του Αγίου Δομινίκου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος επισήμανε αρχικά πως “περαστικά στο παιδί, που είναι το σημαντικότερο, υπομονή και δύναμη στους γονείς του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπαίνοντας στο πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο, που ‘ναι το Survivor, σίγουρα υπάρχουν κανόνες αλλά σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες”.

“Είμαστε ενήλικες άνθρωποι, πάμε σε ένα παιχνίδι το οποίο γνωρίζουμε τις δυσκολίες του και τους κινδύνους που ίσως ελλοχεύουν, άρα υπάρχει, θέλοντας και μη, στα συμβόλαια κάτι σχετικό. Παράλληλα, όταν ένα παιδί μέσα από δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις, επιλέγεται να ζήσει ίσως κάτι που έβλεπε για χρόνια, αυτό είναι κάτι σαν όνειρο ζωής και δεν θα ασχοληθεί τόσο με τα συμβόλαια. Υπάρχουν όρια, όμως υπάρχει και ευθύνη που φέρουμε σαν ενήλικες άνθρωποι”.

“Δεν πιστεύω ότι το ατύχημα ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Όταν περνάνε τόσες χιλιάδες σκάφη από εκεί, όταν μιλάμε για κόσμο που μπορεί να είναι το οτιδήποτε, δεν είναι τυχαία περιστατικά” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Μάριος Πρίαμος στο καθημερινό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news