Ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Αρμενία στο OPEN

Την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 21:45.

Μετά την ήττα από την Ιταλία, η Εθνική Ομάδα δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών στο αυριανό παιχνίδι με την Αρμενία, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Ελλάδας στην προκριματική φάση, αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας.

Το κρίσιμο ματς θα μεταδοθεί απευθείας από το ΟPEN την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 21:45, ενώ πριν και μετά τον αγώνα θα υπάρχει ειδική εκπομπή με πολύ ρεπορτάζ και δράση από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας!

Η επιχείρηση ανασύνταξης της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη μετά την… ανώμαλη προσγείωση του Σαββάτου είναι σε πλήρη εξέλιξη. Την ίδια ώρα που η Εθνική Ομάδα θα υποδέχεται την Αρμενία του Μιχταριάν, η Φινλανδία, που βρίσκεται ήδη δύο βαθμούς μπροστά από την Ελλάδα, θα παίζει με το αδύναμο Λιχτενστάιν.

Πιθανή απώλεια βαθμών θα είναι καταστροφική για την Εθνική Ομάδα, καθώς θα μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία κι έτσι το αυριανό παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, που θα κρίνει αν η Ελλάδα θα μείνει ως το τέλος στη μάχη της πρόκρισης. Αυτή η κρίσιμη αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το ΟPEN στις 21:45, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο Ντέμη Νικολαϊδη!

Στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης.

Νωρίτερα, στις 21:00, θα αρχίσει το pre game show «Στον δρόμο για το Euro 2020», με τη Χριστίνα Βραχάλη στην παρουσίαση από το στούντιο του Open και τους Πάνο Βόγλη και Γιώργο Τσαντάκη στον συντονισμό της συζήτησης στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας, Άγγελος Μπασινάς, θα μιλήσει ζωντανά λίγο πριν από τη σέντρα στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβληθούν επίσης αποκλειστικές δηλώσεις από τους προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων.

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι πρωταγωνιστές θα μιλήσουν ζωντανά στο ΟPEN από τη ζώνη των flash interviews, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης με το ΟΑΚΑ, ο λόγος θα επιστρέψει στο στούντιο του OPEN για να παρακολουθήσουμε highlights από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής, Ιταλία-Βοσνία και Λιχτενστάιν-Φινλανδία αλλά και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα 10 παιχνίδια της βραδιάς για τα European Qualifiers!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!