"Για παρουσίαση δεν έχουμε πει κάτι, συζητιούνται διάφορα πράγματα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο" τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.
Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, όπως είδαμε το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα του Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του απουσία και για την τηλεοπτική επάνοδο της πρώην συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου.
Ειδικότερα, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η τηλεόραση μου έχει λείψει πολύ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ακόμα δεν έχω κάποια πρόταση για μυθοπλασία που να ξεκινάμε τώρα για του χρόνου. Περιμένω με χαρά τις προτάσεις. Για παρουσίαση δεν έχουμε, επίσης, πει κάτι, συζητιούνται διάφορα πράγματα όπως πάντα σχεδόν αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο”.
“Πρωινό έχω πει πως δεν ήθελα να κάνω γιατί είναι οι ώρες τέτοιες που είναι απαγορευτικές. Αν υπάρξει κάτι που μπορεί να με διευκολύνει, ώστε να μπορώ να συμμετάσχω και σε μυθοπλασία, με χαρά”.
“Ξεκινάει με το καλό (σ.σ. η Κατερίνα Καραβάτου) τώρα το καλοκαίρι και εύχομαι τα καλύτερα φυσικά. Επιστρέφει στο συγκεκριμένο ωράριο και έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που να της πηγαίνουν” συμπλήρωσε, επίσης, ο Κρατερός Κατσούλης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.
Πηγή εικόνας: NDP Photo