Ο Κωστής Μαραβέγιας εξηγεί γιατί θεωρεί την Τόνια Σωτηροπούλου «φεμινιστικό πρότυπο»

Κωστής Μαραβέγιας

Η τρυφερή εξομολόγηση που έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας στο Happy Day.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή την πρεμιέρα της νέας μουσικής του εκπομπής. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη νοσταλγία που νιώθει για το Voice, την προοπτική του γάμου και τη σύντροφο του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό Voice το παρακολούθησα, βεβαίως. Κι αν έχει κλείσει για μένα ο κύκλος, φυσικά και μου έρχεται μια νοσταλγία γλυκιά όταν βλέπω το πλατό και την εκπομπή. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα όλο αυτό».

«Υπάρχει μια κοινωνική επιταγή για τον γάμο. Για μένα ο γάμος συμβαίνει όταν δυο άνθρωποι αποφασίζουν να συζήσουν. Από εκεί και πέρα είναι μια τυπική τελετή που είναι λίγο πιο… last year, πιο παλιά. Φυσικά δεν το σνομπάρω. Όταν η σύντροφος το θέλει, θα το κάνουμε όποτε γίνεται με ανοιχτές αγκαλιές» συμπλήρωσε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή του Alpha.

«Θαυμάζω την προσωπικότητα της κατ’ αρχάς, πέρα από το ότι είναι μια υπέροχη και όμορφη γυναίκα. Έχει έναν δυναμισμό αξιοζήλευτο. Είναι για μένα ένα φεμινιστικό πρότυπο. Μάχεται υπέρ του δικαίου».