Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1: «Ήρθαμε για να ταράξουμε τα νερά της τηλεόρασης»

Για μια ακόμα σεζόν πίσω από το τιμόνι της παρουσίασης του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας, όταν και έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, μάλιστα, προτού υποδεχθεί τον Τάσο Νούσια μαζί με τον πρώτο παίκτη του νέου κύκλου στο πλατό, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είναι αλήθεια, 21 Σεπτεμβρίου 2026, καλώς ήρθατε μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι. Ελπίζω να περάσατε, όσοι περάσατε, πάρα πολύ καλά. Τώρα, μην μπούμε στη διαδικασία πόσοι κάνατε και πόσοι δεν κάνατε διακοπές, σίγουρα θα στενοχωρηθούμε. Ένα δύσκολο καλοκαίρι για πάρα πολύ κόσμο, που η τηλεόραση κράτησε συντροφιά σε πάρα πολλούς ανθρώπους”.

“Εύχομαι να είσαστε καλά, σας υποσχόμαστε ότι φέτος ήρθαμε κυριολεκτικά για να ταράξουμε τα νερά της τηλεόρασης. Αρχίζει ο λόγος μου και έχει λίγο πολιτική χροιά, λαέ της τηλεόρασης. Εντάξει, σε περίοδο εκλογών μπαίνουμε και πρέπει να αρχίσω και γω να συμβιβάζομαι με την κατάσταση”.

“Έχουμε να ακούσουμε πάλι… και θα και θα και θα. Μόνο μία εκπομπή, μόνο ένα παιχνίδι, δεν λέει “θα”. Ο Εκατομμυριούχος που ό,τι είναι να δώσει, θα το δώσει” συμπλήρωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” το βράδυ της Δευτέρας.

Related news