Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αιφνιδιάζει τους δημοσιογράφους

Γιώργος Πυρπασόπουλος

"Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας", λέει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος περιμένει το πρώτο του παιδί και οι δημοσιογράφοι όταν τον συνάντησαν θέλησαν να του ευχηθούν. Ο ηθοποιός, όμως, τους αιφνιδίασε με τη δήλωση που έκανε. Προσπερνώντας κάθε ερώτηση των ρεπόρτερ, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είπε:

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας. Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα».

«Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», κατέληξε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και έφυγε.