Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στην Τατιάνα για τη γυναίκα της ζωής του και τα… «τεστ» στα οποία την υπέβαλε

«Παλιά πίστευα ότι ο γάμος είναι ένας πολύ μεγάλος συμβιβασμός...»

Ο ηθοποιός πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο show του MEGA και επίσης έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή, αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρύσα. Σήμερα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την γυναίκα του και την απόφασή του να παντρευτεί, αλλά και τον καταλυτικό του ρόλο στην καθημερινή σειρά Κλεμμένα Όνειρα.

Για τη γυναίκα του: «Σε ένα χρονικό διάστημα δύο βδομάδων κατάλαβα πως η Χρύσα είναι το άλλο μου μισό. Πως το καταλαβα; Δε θεωρούμε πιτσιρικάς, οπότε σε ό,τι σχέσεις έκανα είχα κάποια εμπειρία από γυναίκες και μετά άρχισα να τεστάρω τις γυναίκες που με πλησιάζουν γιατί ήθελα πλέον να κάνω οικογένεια. Αυτή που πέρασε το τεστ με 150% ήταν η Χρύσα. Τι τεστ; Δημιούργησα έναν απροσδόκητο πολύ μεγάλο καβγά ο οποίος έληξε μέσα σε τρία λεπτά. Δεν το περίμενα. Το έκανα επανειλημμένα αυτό και πάλι έληγε πάρα πολύ γρήγορα ο καβγάς αυτός. 

Παλιά πίστευα ότι ο γάμος είναι ένας πολύ μεγάλος συμβιβασμός τελικά ξέρεις τι έχω καταλάβει πως ο γάμος είναι και μια πολύ μεγάλη ανάγκη. Για μένα η Χρύσα είναι η ανάγκη της ζωής μου που ήρθε. Θέλω να πάρω μια απόφαση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω τηλέφωνο τη Χρύσα ή να μη το συζητήσω μαζί της. Θα βλέπω σε κάποια πράγματα πλην η Χρύσα θα μου δείχνει τα συν, τα βλέπω τα συν η Χρύσα θα μου δείχνει τα πλην. Δηλαδή μου δείχνει τη ματιά που δε βλέπω εγώ και νιώθω ότι με ολοκληρώνει.

Για το ρόλο του στα Κλεμμένα Όνειρα:
 «Ο ρόλος έχει περάσει τόσο πολύ στον κόσμο που με σταματάει στον δρόμο και μου λέει «σε παρακαλώ σκότωσε τον Μαλτέζο»».

Δείτε όσα είπε στο ΜΙΛΑ:

Διαβάστε ακόμα:
«Καταλάβαινες από ένα βλέμμα της Ελένης…»