Νίκος Τακλής: Ο νικητής του Big Brother «πρόδωσε» πως θα μοιραστεί το μεγάλο έπαθλο

Νίκος Τακλής

"Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι του Big Brother δεν ήθελα να το επικαλεστώ αυτό" αποκάλυψε ο Νίκος Τακλής.

Καλεσμένος στο Όλα Γκουντ βρέθηκε μια μέρα μετά τη νίκη στο Big Brother, o Νίκος Τακλής το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι εγκλεισμού αποκάλυψε μάλιστα με ποιον, ή ορθότερα ποια, έχει ήδη αποφασίσει πως θα μοιραστεί το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Τακλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παιχνίδι, σε περίπτωση που κέρδιζα το έπαθλο, δεν ήμουν μόνο για τον Νίκο. Ήμουν για την οικογένειά μου και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Εννοείται ότι μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία».

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι δεν ήθελα να το επικαλεστώ αυτό, γιατί δεν ήθελα ποτέ να συζητάω για το έπαθλο. Ήταν κάτι το οποίο εφόσον φτάναμε στην τελευταία εβδομάδα, αν ερχόταν το έπαθλο τότε θα έμπαινα σε μια συζήτηση και σε μια σκέψη».

«Αυτό που λέω είναι ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο θα έχει και ο άνθρωπος που φτάσαμε μαζί ως το τέλος και θεωρώ ότι, αν δεν ήταν η Ευδοκία, δεν θα είχα φτάσει και γω ως το τέλος» συμπλήρωσε ο μεγάλος νικητής του Big Brother στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ για να εισπράξει το τρυφερό χαμόγελο της Ευδοκίας που βρισκόταν επίσης στο πλατό.