Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας»

Νίκος Μουτσινάς

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην αυλαία της εκπομπής του.

Για τελευταία φορά την φετινή σεζόν υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το τηλεοπτικό κοινό, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Και αυτό καθώς η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή έδωσε ραντεβού για τη νέα σεζόν με τους τηλεθεατές.

Ύστερα από μια ανατρεπτική εκπομπή με πολλούς πολλούς απρόσμενους επισκέπτες στο πλατό, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ με το τηλεοπτικό κοινό στο κλείσιμο για το «Καλό μεσημεράκι».

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, όλη την ομάδα αυτής της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας λίγο, τα είπαμε ξανά, δεν βοηθούσε η θεματολογία παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά και να μη χάσουμε το κέφι μας που είναι σημαντικό. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρό από έγνοιες καλοκαίρι σε όλους».

«Άμα σκέφτεστε κάτι, γιατί όχι, μόνο θετικά σκεφτείτε, μην αφήνετε τη σκέψη να μαυρίζει! Γιατί μία στο εκατομμύριο να πιάσει αυτό που σκέφτεσαι, καλύτερα να πιάσει το καλό και όχι το στραβό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την καναλάρα! Θα μπορούσε να πατήσει πολλές φορές το μαύρο αλλά δεν το πάτησε και μας άφησε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε όπως και εμείς και τα λέμε… τον Νοέμβριο» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς στο φετινό φινάλε για το «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.