Νίκος Κοκλώνης: «Η Ναταλία Γερμανού θα είναι η παρουσιάστρια του Secret Song»

Νίκος Κοκλώνης

Τι αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης για την πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, το J2US και την επιστροφή του Fame Story;

Στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς του STAR, «IQ160», βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, δίνοντας πληροφορίες για τα τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται και τα προγράμματα που θα δούμε στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα από την BarkingWell.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεώνει στο MEGA. Δεν είναι για καθημερινό, είναι για Σαββατοκύριακο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Έρχεται το Secret Song στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Fame Story, σημειώνοντας: «Έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο».

Όσον αφορά την τηλεοπτική επάνοδο της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο παρουσιαστής και παραγωγός τονίζει:

«Το Dr.Oz αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει γυρίσματα, γράφει εκπομπές. Ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Τη Σοφία Αλιμπέρτη την ήθελα σαν τρελός στο J2US, είναι ένας έρωτας που κρατάει από το καλοκαίρι. Ζω για την πρεμιέρα του Dr.Oz για να δω το comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά».

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης δεν παρέλειψε να απαντήσει και για το περιστατικό με τον Περικλή Κονδυλάτο στο J2US, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του για τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και τον μορφασμό της Δέσποινας Βανδή σε βάρος του.

«Οι κριτές αγαπάνε όλα τα ζευγάρια. Εμείς κάνουμε ένα φιλανθρωπικό σόου. Ο Περικλής, που τον αγαπάω πολύ, δεν έχει φωνή, είναι όπως εγώ – μη σου πω και χειρότερος. Όλα τα ζευγάρια μου στέλνουν μηνύματα όταν φεύγουν, γιατί νομίζουν ότι είναι ο Παβαρότι», δηλώνει ο Νίκος Κοκλώνης.