Zappit

Νικολέτα Ταβουλάρη: Η στιγμή που μίλησε στην οικογένειά της για τη σεξουαλικότητά της

Όλα όσα είπε η Νικολέτα Ταβουλάρη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Στην εκπομπή “Love it” και τον Αλέξη Μπαρτσώκα έδωσε συνέντευξη η Νικολέτα Ταβουλάρη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη στιγμή που μίλησε ανοικτά στην οικογένειά της για τη σεξουαλικότητά της.

«Εργάζομαι ως σεφ, είμαι στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 15 χρόνια. Στο MasterChef με δήλωση η πρώην σύντροφός μου για να δείξω κάποια πράγματα παραπάνω, επειδή κάποιοι άνθρωποι μου έλεγαν ότι δεν το ‘χω. Δεν θα ήθελα ποτέ ξανά να συνεργαστώ με τη μητέρα μου σε μαγαζί, ούτε εκείνη, γιατί είμαστε ακριβώς το ίδιο», είπε αρχικά η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Η Νικολέτα Ταβουλάρη είπε στη συνέχεια: «Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τη σεξουαλικότητά μου, με στήριξε. Της το είπα όταν ήμουν 12 ετών και με αγκάλιασε πολύ θερμά. Άργησα να μιλήσω στην αδερφή μου επειδή φοβόμουν πώς θα το πάρει, δεν μου είπε ποτέ “μη το κάνεις” ή “μη το δείχνεις”. Ο πατέρας μου τελικά το αποδέχτηκε, του είπα ότι αυτό είμαι και αν του αρέσει».

«Είμαι σε μια σχέση εδώ και λίγο καιρό, η σύντροφός μου έχει κι ένα παιδάκι, είναι δύσκολο, αλλά και ωραίο», πρόσθεσε επίσης η Νικολέτα Ταβουλάρη.