Νικόλαος Ντε Γκρες, Χρυσή Βαρδινογιάννη

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αποκαλύφθηκε ο χώρος που θα γίνει το γαμήλιο γλέντι τους

Δείτε φωτογραφίες...

Προ των πυλών είναι ο γάμος με τον οποίο θα “δεθούν” ακόμα περισσότερο, με τα ιερά του δεσμά, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η εκλεκτή της καρδιάς του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, δε, το μεσημέρι της Παρασκευής, αποκαλύφθηκε ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο γλέντι του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στον αέρα του MEGΑ, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη θα υποδεχθούν τους πολύ δικούς τους ανθρώπους σε μια μια αποθήκη στον Πειραιά. “Αναφερόμαστε στο Castor Place, το οποίο πρόκειται για μια ιστορική αποθήκη πετρόκτιστη, ένα ψηλοτάβανο κτίριο”.

“Περίπου το ύψος του ισογείου του κτιρίου είναι 12 μέτρα. Το ισόγειο είναι περίπου 230 τ.μ., ο πρώτος όροφος είναι 115 τ.μ. και το τρίτο επίπεδο είναι 75 τ.μ. Ένα ιστορικό κτίριο, μια ιστορική αποθήκη του 1900 που φυσικά ανάλογα με το σκοπό και την χρήση διαμορφώνεται ανάλογα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news