Μπακοδήμου κατά “Ράδιο Αρβύλα” για Πατούλη: «Ήταν αηδία, δεν μπορείς να γελοιοποιείς κάποιον…»

Σεργουλόπουλος: «Η σάτιρα δεν έχει όρια…».

Το σατιρικό βίντεο που έφτιαξαν οι “Ράδιο Αρβύλα” για τον Γιώργο Πατούλη και την σύζυγό του έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με ανάρτησή του στο facebook, την Τρίτη, τόνισε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα συμβεί, εάν γίνει ξανά κάτι ανάλογο. Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησαν και στο ΦΜ Live, με την Μαρία Μπακοδήμου να τονίζει πως το βίντεο είχε πλάκα στην αρχή, αλλά μετά της προκάλεσε αηδία.

«Επειδή διάβαζα ότι έχει γίνει όλη αυτή η φασαρία, μπήκα να το δω. Και ξεκινάει που είναι το ζευγάρι και μιλάνε για τον έρωτά τους σε μια υποτυπώδη συνέντευξη και εντάξει έχει πλάκα. Και μετά τραβιέται τόσο από τα μαλλιά που τους έχει στην κρεβατοκάμαρα που εκεί είναι όντως αηδία. Δεν είναι ωραίο, δεν έπρεπε να γίνει. Το καταλαβαίνω γιατί ο άλλος ετοιμάζεται να καταθέσει… Δεν μπορείς να γελοιοποιείς κάποιον ότι το κάνει με αυτόν τον τρόπο. Ξέφυγαν… Το όριο το νιώθεις εσύ και μπορεί να το βάλει κι ο νόμος ενδεχομένως», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε με τη σειρά του: «Δεν νομίζω ότι θα την καταθέσει. Η σάτιρα δεν έχει όρια, μπορεί να κάνεις λάθος και να το καταλάβεις μετά, αλλά δεν έχει όρια. Ένας άνθρωπος που κάνει σάτιρα, μπορεί να ξεφύγει κάποια στιγμή. Μπορεί όμως κάποια στιγμή να ξεφύγεις».