Μιχάλης Μαρίνος

Μιχάλης Μαρίνος για Eurovision Night: «Ετοιμάζουμε πράματα και θάματα»

Ο Μιχάλης Μαρίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» για τη συμμετοχή του στην παρουσίαση της νέας έκτακτης εκπομπής «Eurovision Night» στην ERT, η οποία θα προβάλλεται πριν από τους Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2026.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως η ομάδα ετοιμάζει ένα πολυδιάστατο τηλεοπτικό στήσιμο γύρω από τη Eurovision. «Ετοιμάζουμε πράματα και θάματα. Και pre show και after show. Και pre show για να συζητήσουμε λίγο τα προγνωστικά, να δούμε τι γίνεται. Και after show για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα, τα καλά αποτελέσματα. Και την Τρίτη για την πρόκριση του Ακύλα μας. Και φυσικά και στον τελικό για να δούμε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την τελική βραδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε με θερμά λόγια για τις συνεργάτιδές του. «Είναι υπέροχες. Τις αγαπώ πολύ, την καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Η Μπέττυ είναι υπέροχη, αξιόλογη, λατρεμένη. Η Κατερίνα είναι ένα αριστούργημα και μας δίνει μαθήματα όλους μας με το τρομερό της χιούμορ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Είναι μια ομαδική δουλειά που προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο φέτος», ανέφερε.

Ο Μιχάλης Μαρίνος σχολίασε και τη φετινή ελληνική συμμετοχή με τον Ακύλα. «Θα έλεγα ότι ο Ακύλας φλερτάρει για την πρωτιά. Η επιλογή είναι εξαιρετική και μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ σημαντικό να το ευχαριστηθεί ο Ακύλας. Πάμε για το καλύτερο και ό,τι γίνει. Είμαστε κερδισμένοι ούτως ή άλλως. Αν έρθει και η πρωτιά ακόμη καλύτερα», δήλωσε.

Related news