Εκδήλωση στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου δίσκου των Stavento με τίτλο «16» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/4). Ο Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησε για την καθημερινότητά του, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του είναι πλέον ο πρώτος κριτής των τραγουδιών του.
Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν υιοθετεί τον τίτλο του «διάσημου», καθώς ζει τη ζωή ενός απλού, καθημερινού πατέρα στην επαρχία της Αλεξανδρούπολης, ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένειά του είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του.
«Παλιά τα τραγούδια μου τα άκουγε πρώτη η Ήβη. Τώρα είναι η κόρη μου πιο μπροστά, δηλαδή όταν πηγαίνω να την παίρνω από το σχολείο και τα ακούει αναγκαστικά, καταλαβαίνω και τι γίνεται περίπου. Το πρώτο vibe, δηλαδή, το παίρνω από την κόρη μου», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Κουϊνέλης.
Απαντώντας στο ερώτημα του πώς διαχειρίζεται τη διασημότητα, ο ίδιος παραδέχεται:
«Τώρα αυτό με το «διάσημοι» εγώ δεν το νιώθω απλά. Δεν νιώθω έτσι για να της το πω αυτό. Απλά προσπαθούμε να της εξηγήσουμε ότι αυτή είναι η δουλειά μας και ότι προσπαθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται. Εγώ επειδή τον περισσότερο καιρό μου είμαι στην Αλεξανδρούπολη, κάνω αυτά που κάνει ένας πατέρας σε μία επαρχιακή πόλη. Δεν το έχω πάρει χαμπάρι υπό αυτή τη συνθήκη».
«Αφιερώνω τα πάντα και όλα στην οικογένειά μου, και όχι μόνο τα τραγούδια, τα πάντα. Δεν είναι μόνο τα τραγούδια η ζωή. Τη ζωή μου τους αφιερώνω, γι’ αυτό είναι το πιο σημαντικό», εξομολογείται ο Μιχάλης Κουϊνέλης στις τηλεοπτικές κάμερες.
“Εισβάλλοντας” στις δηλώσεις, η Ήβη Αδάμου έκανε μία δημόσια εξομολόγηση αγάπης προς τον αγαπημένο της, κάνοντάς τον να κοκκινίσει από ντροπή.
«Είμαι εγώ εδώ! Τι αγχώνεσαι; Είσαι ο καλύτερος! Είσαι ευλογημένος άνθρωπος, φωτισμένος! Και σου εύχομαι πάντα να μείνει έτσι αυτό», του είπε κοιτώντας τον στα μάτια η τραγουδίστρια.
