Zappit

Μιχάλης Ρακιντζής: «Πάντα απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας»

"Έπρεπε να έρθεις πίσω για να με ξετρυπώσεις" παραδέχθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη Ρούλα Κορομηλά.

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής, τη νύχτα του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Ρούλα Κορομηλά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε τους λόγους για τους οποίους δεν συνηθίζει να αποδέχεται τις τηλεοπτικές προτάσεις εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αυτό άλλαξε στην προκειμένη περίπτωση και είπε το «ναι» στο Μεγάλο Κανάλι.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ρακιντζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας. Θεωρώ ότι η δουλειά μου είναι να κάθομαι σε ένα στούντιο και να γράφω. Όλο το άλλο είναι συμπληρωματικό. Τέτοια εκπομπή μουσική, live, δεν έχω κάνει ξανά ποτέ μου. Αυτή είναι η πρώτη φορά. Έπρεπε να έρθεις πίσω για να με ξετρυπώσεις. Επειδή δεν είναι μια απλή συνέντευξη όπου θα πεις δυο πράγματα για εκεί που εμφανίζεσαι και τα λοιπά, το Σπίτι με το MEGA είναι ένα φανταστικό concept που μ’ αρέσει πάρα πολύ και είναι ίσως μία μοναδική ευκαιρία για να δείξεις τη δουλεια σου στο concept που φτιάχνεις τώρα».

«Εγώ δεν συνηθίζω να παίζω τα κομμάτια όπως τα έπαιζα όταν ξεκίνησα. Κάθε χρόνο τα αλλάζω στο στιλ και τα κάνω άνω κάτω. Μου αρέσει πάρα πολύ το ψάξιμο στη μουσική και, αν έχεις βγάλει ένα κομμάτι το 1990 και το παίζεις τόσα χρόνια ίδιο, θες να το διαφοροποιήσεις. Επειδή με ενδιαφέρουν πάρα πολλά είδη μουσικής, θέλω να μπαίνω και να ψάχνομαι στο κάθε ένα. Φέτος για παράδειγμα επέλεξα το funky το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι μια μουσική που έπαιζα και παλιά με διάφορα συγκροτήματα και τα χαίρομαι τα κομμάτια έτσι όπως τα έχω κάνει γιατί είναι πιο ζωηρά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μιχάλης Ρακιντζής στο Σπίτι με το MEGA με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά.