Zappit

Μιχάλης Αεράκης: «Δεν επιτρέπεται να πω στην τηλεόραση τι δουλειές έκανα εν αγνοία μου»

"Παρανομία όχι. Αλλά δεν μπορώ και να στο περιγράψω. Τέλος πάντων πολλές δουλειές" ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο Μιχάλης Αεράκης φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τις δουλειές που έκανε, ερχόμενος από την Κρήτη στην Αθήνα.

«Πήγαινα Γυμνάσιο. Έφευγα από το νυχτερινό μαγαζί και κοιμόμουν στην τελευταία σειρά. Ένας κάκιστος μαθητής… Είναι άδικο γιατί το κοπέλι πρέπει να ζήσει τα κοπελίστικά του χρόνια και να έρθει σε επαφή με συμμαθητές, με τον κόσμο και να μεγαλώσει φυσιολογικά. Αν παίρνεις τις ευθύνες από μικρός, δεν έχεις περιθώρια. Όταν μεγαλώνεις, τότε καταλαβαίνεις αυτόν τον πλούτο που έχεις εισπράξει… Κάθε χρόνο ήμουν σε άλλο σχολείο γιατί μετακομίζαμε συνέχεια. Στα 16 μου ήρθαμε στην Αθήνα. Πήγαινα Γυμνάσιο στου Ζωγράφου -έμεινα δύο φορές σε μία τάξη από απουσίες, ύπνο κι ήμουν κακός μαθητής- και μετά αναγκάστηκα να πηγαίνω σε νυχτερινό για να δουλεύω το πρωί» δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης.

«Πήγαινα στο δεύτερο νυχτερινό στους Αμπελοκήπους. Δουλειές; Πες μου μια δουλειά να σου πω ότι δεν την έχω κάνει. Δεν επιτρέπεται να πω στην τηλεόραση τι δουλειές έκανα μερικές φορές εν αγνοία μου… Η μάνα μου έφτιαχνε κουλούρια κρητικά και τα πηγαίναμε στο Κολωνάκι σε διάφορα μαγαζιά. Τα υπόλοιπα αδέρφια μου ήταν μικροί κι έπρεπε να δουλέψουμε. Έπρεπε να ζήσουμε έξι άνθρωποι… Παρανομία όχι. Αλλά δεν μπορώ και να στο περιγράψω. Τέλος πάντων πολλές δουλειές» ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης.