Zappit

Μελίνα Μακρή: «Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα»

«Στο σχολείο είχα δεχθεί bullying, είχα τριχοφυϊα και με έλεγαν αρκούδα», λέει η Μελίνα Μακρή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη έδωσε η Μελίνα Μακρή. Η τραγουδίστρια μίλησε για το μωράκι της, τις δυσκολίες που πέρασε, την αποχώρησή της από τους Vegas, αλλά και το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή.

«Τραγουδάω στο μωρό όλη μέρα, το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”. Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή είπε στη συνέχεια: «Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα κόλλησα κορονοϊό και γι’ αυτό γέννησα πρόωρα. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα, έκλαιγα δεν μπορούσα να πάω να το δω».

Για την απόφασή της να φύγει από τους Vegas, η Μελίνα Μακρή είπε: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τους Vegas, το συζητούσα μήνες με τα παιδιά, δεν έγινε ξαφνικά. Έκλαιγα πάρα πολύ όταν έφυγα».

Για το bullying που είχε δεχθεί στο σχολείο, η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε: «Στο σχολείο είχα δεχθεί bullying και το βλέπω πια ως μία διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυϊα και με έλεγαν αρκούδα».