Μέγκι Ντρίο: Νέα απάντηση “φωτιά” στη Ραμόνα Βλαντή! «Να πάρει τη Βίκυ Καγιά τηλέφωνο και…»

Μέγκι Ντρίο

«Είναι μια πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί αυτή τη στιγμή, διότι είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και γράφουν συνέχεια για μένα».

Η κόντρα που ξεκίνησε από χθες στο Instagram με τη Ραμόνα Βλαντή και τη Μέγκι Ντρίο, συνεχίστηκε και σήμερα, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα σταματήσει εδώ.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”, με τη Ραμόνα μεν να μην θέλει να σχολιάσει κάτι, ενώ η Μέγκι απάντησε ξανά κι έστειλε το δικό της μήνυμα στη νικήτρια του My Style Rocks 1.

«Καταρχήν δεν αφορά μόνο τη Μέγκι. Μετά κατάλαβα ποια είναι, δεν την είχα καταλάβει πριν. Είναι πάρα πολλές κυρίες που ψηλώνουν τα πόδια τους και μικραίνουν πολύ τη μέση τους. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι που είπε η κυρία γιατί όντως δεν την ξέρω, δεν με ξέρει», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

«Την κοπέλα δεν την ξέρω, δεν με έχει δει ποτέ από κοντά, δεν την έχω δει ούτε εγώ από κοντά, δεν την είχα παρακολουθήσει ούτε στο My Style Rocks. Θεωρώ ότι το έκανε για δημοσιότητα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί αυτή τη στιγμή, διότι είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και γράφουν συνέχεια για μένα. Δεν τα δέχομαι τα σχόλιά της συν το γεγονός ότι απάντησα στην ανάρτηση αυτή και η κοπέλα δεν απάντησε.

Άρα μάλλον κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Να πάρει και την κυρία Καγιά τηλέφωνο ή να δει την οντισιόν μου που έχω 60 μέση, είναι σαν μανεκέν η μέση μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να πειράξω τίποτα, έχω να πω στη Ραμόνα. Και θα ήθελα να κάτσει να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της και όχι με τη Μέγκι», απάντησε η Μέγκι Ντρίο.