Zappit

Masterclass… με αρώματα ανατολής

Σήμερα στις 15.30, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

[dfp_ads id=236982]

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει την πιο πρωτότυπη ζύμη για μία πίτα με καβουρμά και πράσα, την πιο ταιριαστή μαρινάδα για μπουτάκια κοτόπουλου, τον τρόπο για να ψήσουμε στην εντέλεια ένα φιλέτο φρέσκου τόνου για να φτιάξουμε μία σαλάτα με δημιουργική ματιά. Ταξιδεύει με αρώματα ανατολής, φτιάχνοντας ένα μοναδικό πιάτο για χορτοφάγους και στην ώρα του γλυκού, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό κέικ, με τον εντυπωσιακό συνδυασμό σοκολάτας και αλμυρής καραμέλας.

Και αυτή την χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και  συνταγές για μία ζωή. Κάθε Κυριακή στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.