«Μας έλεγαν να κάνουμε σε εκπομπές τους γέρους του Muppet Show που γκρινιάζουν»

Τάκης Γιαννούτσο;

"Πολλές φορές μας είχαν κάνει προτάσεις που δικαίως ή αδίκως αλλιώς το φανταζόταν ο καθένας είτε τα κανάλια είτε οι παραγωγοί. Δεν μας ταίριαζαν."

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό έδωσαν συνέντευξη ο Τάκης Γιαννούτσος κι ο Θοδωρής Βαμβακάρης, οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος». Οι δυο τους αναφέρθηκαν στην γνωριμία τους, την καριέρα τους και την πολύ στενή σχέση που έχουν, μιας κι είναι και κουμπάροι.

Ο Τάκης Γιαννούτσος ανέφερε: «Πολλές φορές μας είχαν κάνει προτάσεις που δικαίως ή αδίκως αλλιώς το φανταζόταν ο καθένας είτε τα κανάλια είτε οι παραγωγοί. Δεν μας ταίριαζαν. Η κλασική πρόταση ήταν να πηγαίνουμε σε κάθε εκπομπή και να κάνουμε τους γέρους του Muppet Show που γκρινιάζουν. Μας το έχουν πει 35.000 φορές. Όπως είδες, δεν την κάναμε ποτέ. Με το «Νύχτα Φύγαμε» στον ΑΝΤ1 είχαμε ξεκινήσει ξέροντας ότι δεν θα πάει καλά. Το ξέραμε ότι θα τελειώσει, ήταν προφητικός ο τίτλος. Πέσαμε σε μια εποχή που υπήρχαν εσωτερικές κόντρες στον ΑΝΤ1 κι η εκπομπή μας, όπως κι άλλες, έπεσαν θύμα αυτής της κόντρας. Το κόνσεπτ ήταν να είναι σαν μια ραδιοφωνική εκπομπή, όπως αυτό που έκανε ο Κανάκης με τα παιδιά. Ένα στούντιο ραδιοφωνικό, να είμαστε εμείς οι δύο ραδιοφωνικά και κάπως έτσι είχε κατατεθεί.

Το πρώτο δοκιμαστικό τύπου Θέμου, που ήταν βασική ιδέα του Βαγγέλη Περρή, το είχα κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήταν για το «Τσίλι», εκεί κι αν δεν φύγαμε νύχτα. Ήταν ακριβώς αυτό που έκανε ο Θέμος, να λέμε εγώ κι ο Γρηγόρης καυστικά πράγματα και τα βίντεο που έκανε ο Βαγγέλης. Κόπηκε κι αυτή. Ο Βαγγέλης ήταν αρχισυντάκτης και εγώ ο βοηθός του στο «Μπράβο Ρούλα», έτσι ξεκίνησα.»