Η Μάρτζυ Λαζάρου μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής «Weekend Live» την Κυριακή 26/4 μια προσωπική ιστορία από την αρχή της σχέσης της. Η ίδια μίλησε για τη ζήλια, τις ανασφάλειες και τις πρώτες εντάσεις με τον σύντροφό της.
«Όταν γνώρισα τον Τάσο, την πρώτη εβδομάδα, είχε κανονίσει να πάει διακοπές με έναν φίλο του στη Μύκονο. Μόλις μου λέει ότι θα πάει στη Μύκονο, μου ‘ρθε… εκείνη την ώρα λέω “Πάει, εντάξει αυτό…”. Λέω “δεν υπάρχει, τελείωσε”. Το ‘χα εγώ το πρόβλημα. Γιατί; Γιατί είχα καεί στο παρελθόν και το ‘κανα ότι “πάλι θα μου συμβεί”», διηγήθηκε η Μάρτζυ Λαζάρου.
Και πρόσθεσε: «Και φυσικά καταλαβαίνετε ότι είχαμε φάει “κέρατο”, τέλος πάντων. Αλλά ναι, όταν μου ‘πε για τη Μύκονο, κάπως εκείνη την ώρα μου γύρισε το μυαλό».
