Η Μάρτζυ Λαζάρου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της συνεργασία με τον Δημήτρη Πανόπουλο, στο περιστατικό ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά και στη ζωή της ως μητέρα.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω και τον Δημήτρη μαζί στην εκπομπή. Περνάμε πολύ ωραία μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ελπίζω να το εισπράττετε κι εσείς και ο κόσμος», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.
Αναφερόμενη στο περιστατικό Σοφία Μουτίδου – Απόστολου Γκλέτσου, τόνισε: «Διαφωνώ και με τους δύο. Και με τη Σοφία που είπε ότι βλέπει έναν άνθρωπο “ψυχικά ασταθή”, είναι πολύ σοβαρό να πεις κάτι τέτοιο δημόσια, αλλά και με τον Απόστολο που γενίκευσε πολλά πράγματα».
«Το παιδί είναι πάνω απ’ όλα. Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες και στο τέλος της ημέρας αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν έχουν τόση σημασία. Πολλές φορές, μετά από μια δύσκολη μέρα, θέλω απλώς να γυρίσω σπίτι, να την πάρω μια αγκαλιά και εκεί σταματούν όλα», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου κλείνοντας για τη ζωή με την κόρη της.
