Η Μαρία Σολωμού που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οικογένεια Άνταμς» με τον Νίκο Μουτσινά μίλησε στην κάμερα του Buongiornο. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή, ενώ ξεκαθάρισε ότι η δουλειά της δεν είναι η παρουσίαση.
«Και πριν από 10 χρόνια, αυτή η περούκα φορέθηκε. Αυτό το αβυσσαλέο ντεκολτέ θα το διατηρήσουμε. Παίζω με τον αιώνιο σύζυγό μου, τον Νίκο», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.
«Έχω αγχώδη διαταραχή, δε διαχειρίζομαι καθόλου το άγχος μου και φροντίζω γι’ αυτό. Έχω αρκετό καιρό τώρα που το παλεύω πάρα πολύ», είπε στη συνέχεια.
Για την επιστροφή της στην παρουσίαση, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Δεν θεωρώ επιστροφή στην τηλεόραση την παρουσίαση, γιατί δεν είναι η δουλειά μου κι εγώ το κάνω για το κέφι μου. Δεν το κάνω επαγγελματικά. Είπα πάω να δοκιμάσω που έχω σαν τρέλα, να κάνω μία συζήτηση, όπως θα την έκανα στον καναπέ μου. Δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε φιλοδοξώ. Ηθοποιός είμαι δεν καμώνομαι κάτι άλλο. Το κάνω για χαρά».