Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Έδωσε μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα»

Μαρία Ιωαννίδου

"Ποταμός" για Κιμούλη και Φιλιππίδη η Μαρία Ιωαννίδου!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου την Παρασκευή. Από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέχρι τον Γιώργο Κιμούλη και το νέο Dancing with the stars, η ηθοποιός και χορεύτρια εξέφρασε όλες τις απόψεις της!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Μαρία Ιωαννίδου δεν έκρυψε την οργή για όσα ήρθαν στο φως σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές προς συναδέλφους τους στον χώρο του θεάτρου. «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγνώμη».

«Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα» πρόσθεσε στην κάμερα του Alpha για να συνεχίσει απτόητη στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου: «Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες. Και με τη γυναίκα του, την Ελπίδα. Σας παρακαλώ, παιδιά, ηρεμήστε»

«Όλοι λένε ότι ήμουν η τελευταία χορεύτρια στην Ελλάδα. Η εθνική τους χορεύτρια. Είναι και η επιθυμία του κόσμου να είμαι στο Dancing with the stars. Αν μου ζητηθεί να είμαι σε κάποια guest για να ωφεληθεί και το φιντανάκι που θα έχω μπροστά μου, θα πάω» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου. «Η αντίκα πουλάει… Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας! Είμαι μια κολονίτσα και γω»