ερτ

Μαρία Διακοπαναγιώτου, Άννα Κουτσαφτίκη και Μαριάννα Τουμασάτου “λύγισαν” στον αέρα της ΕΡΤ: “Εδώ κλαίνε όλες μαζί”

"Κάτι μπήκε στο μάτι μας. Είναι σαν τα γυναικολογικά, συντονιζόμαστε" - "Ναι, είμαστε και στη σειρά, τραγικό".

Για τον στενό τους φίλο και συνεργάτη, Θέμη Καραμουρατίδη, κλήθηκαν να μιλήσουν η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η Άννα Κουτσαφτίκη και η Μαριάννα Τουμασάτου. Οι τρεις ηθοποιοί τίμησαν με την παρουσία τους τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, στο αφιέρωμα που του ετοίμασε ο Γιώργος Κουβαράς στην εκπομπή “Παρέα” το βράδυ του Σαββάτου (25/1).

Ωστόσο, ακούγοντας τις ιστορίες που αφηγήθηκε η μητέρα του Θέμη Καραμουρατίδη, Ρίτσα, η οποία βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της ΕΡΤ1, δεν μπόρεσαν να μείνουν ασυγκίνητες και να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο οικοδεσπότης.

“Εδώ κλαίνε, παιδάκι μου. Όλες μαζί;”, ρώτησε ο Γιώργος Κουβαράς.

“Κάτι μπήκε στο μάτι μας. Είναι σαν τα γυναικολογικά, συντονιζόμαστε”, του απάντησε με χιούμορ η Μαρία Διακοπαναγιώτου, με την Άννα Κουτσαφτίκη να προσθέτει στο ίδιο ύφος: “Ναι, είμαστε και στη σειρά, τραγικό”.

Related news