Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά: «Μου άρεσε πάρα πολύ η παρουσία της Ελένης Βουλγαράκη στην εκπομπή»

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της μέλλον όσο και στα σενάρια που κυκλοφορούν για την επόμενη σεζόν.

«Δεν έχει γίνει κάτι. Νομίζω αρχές Μαΐου, μέσα Μαΐου γίνονται αυτά. Για μένα προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει κάτι. Είναι μία παρέα που περνάω αρκετά καλά», είπε αρχικά ξεκαθαρίζοντας προς το παρόν ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ίδια. Και πρόσθεσε: «Η Κατερίνα (Καραβάτου) είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά την εκτιμώ πάρα πολύ και επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο».

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά σενάρια, σχολίασε θετικά την πιθανή παρουσία της Ελένης Βουλγαράκη στο Σαββατοκύριακο Παρέα. «Η Ελένη έτσι κι αλλιώς είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ αγαπητό και από το κανάλι, γιατί όχι; Εμένα μ’ άρεσε πάρα πολύ η παρουσία της Ελένης στην εκπομπή». 

Για το ενδεχόμενο τηλεοπτικού διδύμου μεταξύ της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Κώστα Τσουρού, η Μαρία Αντωνά έβαλε στο τραπέζι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του Δημήτρη Πανόπουλου. «Επειδή τους έχουμε συνδυάσει και σε πιο φιλική κατάσταση, επειδή έχουν και πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, βγαίνουν πάρα πολύ συχνά». 

Τέλος, αναφερόμενη στο σενάριο μετακίνησης της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στον ΣΚΑΪ, σχολίασε: «Είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει αρκετά, έχουν δώσει και πάρα πολύ τηλεοπτικό υλικό και στις άλλες εκπομπές, κάνουν πάρα πολύ ωραίες συνεντεύξεις, οπότε νομίζω ότι αξίζει στα παιδιά. Γιατί όχι;». 

Related news