«Λύγισε» η Ραΐσα Κόντι στο Big Brother – Η εξομολόγηση καρδιάς για τα δύσκολα της χρόνια

Big Brother

"Δεν πρόλαβα να σπουδάσω, να κάνω αυτό που γουστάρω και αναγκάστηκα να δουλέψω για να καταφέρω να ζω" τόνισε, βουρκωμένη, η Ραΐσα Κόντι στο "Big Brother"!

Σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή ήρθε, στο επεισόδιο του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης, η Ραϊσα Κόντι όταν θέλησε να μοιραστεί ένα τραγούδι με τους συμπαίκτες της πριν βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας του Μεγάλου Αδελφού.

«Είναι ένα τραγούδι του οποίου οι στίχοι είναι πολύ κοντά στη ζωή μου, γιατί εκεί που πέφτω ξανασηκώνομαι» τόνισε στους συμπαίκτες της.

«Αυτό το τραγούδι με συγκινεί γιατί οι στίχοι είναι πολύ ωραίοι και όταν το τραγουδάω το νιώθω. Έχω περάσει δύσκολα. Έχω περάσει από πολύ μικρή και ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνη μου. Χωρίς καμιά βοήθεια» τόνισε, βουρκωμένη, η Ραΐσα Κόντι στο Big Brother. «Δεν στεναχωριέμαι για τη ζωή που έχω κάνει γιατί αυτή με έχει κάνει πιο δυνατή. Αν δεν είχα ζήσει αυτή τη ζωή, όμως, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Δεν πρόλαβα να σπουδάσω, να κάνω αυτό που γουστάρω και αναγκάστηκα να δουλέψω για να καταφέρω να ζω».

Επίσης, η νεαρή διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε πως δεν της λείπει η πατρική φιγούρα καθώς η μητέρας της είναι τα πάντα για εκείνη!

Η Ραΐσα Κόντι είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια. Επιζητά τον έρωτα αλλά κυρίως θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα!

Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying!