«Λύγισε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να το βιώνει αυτό»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Εν μέρει για αυτήν ήταν μία λύτρωση, δεν θες ποτέ να δεις έναν άνθρωπο να φτάνει σε αυτό το σημείο. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα", περιγράφει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Καλεσμένη στην εκπομπή Status του AstraTV βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Καμέα για την πορεία της στον χώρο του θεάματος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα δύσκολη εμπειρία που είχε με την αρρώστια και την απώλεια της μητέρας της.

«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος απλά δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φτάνει σε αυτή την εικόνα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό. Έπασχε από άνοια. Πριν φτάσει σε τόσο ακραίο στάδιο, το είχε καταλάβει και μου το είχε πει», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αυτοί που είναι υγιείς και το βλέπουν είναι πολύ σκληρό. Εγώ τη μάνα μου την είχα πενθήσει πολλά χρόνια πριν φύγει και ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία για αυτόν τον λόγο, γιατί μου βγήκαν φοβίες, άγχη. Έκανα ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να το αντιμετωπίσω, δεν καταλάβαινα ότι οι φοβίες που μου έβγαιναν στα παιδιά μου προέρχονταν από τη μητέρα μου», εξομολογείται στη συνέχεια συγκινημένη.

«Εν μέρει για αυτήν ήταν μία λύτρωση, γιατί δεν θες ποτέ να δεις έναν άνθρωπο να φτάνει σε αυτό το σημείο», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Νιώθεις πολύ έντονα την παρουσία τους. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα… ένιωσα τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα το τραγούδι έλεγε κάτι σαν «γεια από την άλλη ζωή» και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που λέω: ίσως να υπάρχει ζωή μετά και αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται και να μας στηρίζουν», περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα.