Zappit

«Λύγισε» η Άννα Βαγενά – «Είναι σα να μην έφυγε ο Λουκιανός, ακόμα του αγοράζω πουκάμισα»

"Είναι τα χαρτιά του και τα γυαλιά του, όπως τα άφησε. Το δωμάτιό του είναι, όπως το άφησε, απέναντι από το δικό μου" δήλωσε η Άννα Βαγενά.

Στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση ήταν καλεσμένη η Άννα Βαγενά με την κόρη της. Η ίδια μίλησε για το πόσο επηρέασε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τα μουσικά δρώμενα ενώ λύγισε όταν αναφέρθηκε στην απώλειά του.

«Αγαπώ την εντιμότητά του, την εξυπνάδα, το χιούμορ του κι ότι σε όλη του την ζωή υπήρξε απόλυτα έντιμος. Πριν φύγει ο Λουκιανός μου φαινόταν αδιανόητο ότι θα ζήσω χωρίς αυτόν. Αλλά είναι σα να μην έχει φύγει. Δεν ξέρω βρίσκεται ένας τρόπος -ίσως είναι αυτοσυντήρηση- να νιώθεις ότι δεν έχει φύγει. Στο σπίτι μας όλες οι γωνιές του Λουκιανού είναι όπως είναι. Εκεί στο καναπεδάκι στην κουζίνα που καθόταν τα τελευταία χρόνια και του μαγείρευα, έλεγε καταραμένη φτιάξε μου ένα σαγανάκι με αυγά και τυρί, ναι κι αν δεν μου κάνεις θα ζήσω περισσότερο. Έχω βάλει εκεί ένα μαξιλάρι και δεν κάθεται κανείς εκεί. Είναι τα χαρτιά του και τα γυαλιά του, όπως τα άφησε. Το δωμάτιό του είναι, όπως το άφησε, απέναντι από το δικό μου. Εγώ ακόμα του αγοράζω πουκάμισα του Λουκιανού και τα βάζω στο δωμάτιό του.»

Μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή για την Άννα Βαγενά.