Στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (5/7) ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η θεατρική του σύμπραξη με τη Λένα Κιτσοπούλου ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε -καλώς εχόντων των πραγμάτων- για το επόμενο καλοκαίρι.
Οι δυο τους επρόκειτο να συνεργαστούν στις “Βάχκες” του Ευρυπίδη και θα παρουσιαζόταν το τριήμερο 20-22 Ιουλίου στην «Πειραιώς 260».
«Η Λένα Κιτσοπούλου, η οποία είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και φοβερή σκηνοθέτης, μου έκανε την πρόταση να κάνουμε τις Βάκχες στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου», ξεκίνησε να λέει ο Λευτέρης Πανταζής.
«Έχασε τη μανούλα της. Αρρώστησε και η ίδια, οπότε η παράσταση ακυρώθηκε. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι θα το κάνουμε του χρόνου. Τα κακά να φεύγουν, μόνο τα καλά να κρατάμε», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
Η σχετική ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου ανέφερε: «Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου είναι υποχρεωμένο να ανακοινώσει την ακύρωση της παράστασης Βάκχες σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, που είχε προγραμματιστεί για τις 20 έως τις 22 Ιουλίου 2026 στην Πειραιώς 260, για λόγους υγείας.
Η επιστροφή των χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς. Λυπούμαστε για την απρόσμενη ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Φωτογραφία Εξωφύλλου: NDP Photo Agency
