Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχω ζήσει τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη»

Λευτέρης Ελευθερίου

«Αν έβγαινε ο Φιλιππίδης από τη φυλακή πρώτα θα έκανα λίγο παρέα μαζί του και μπορεί να συνεργαζόμουν ξανά», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση “Τι ζούμε ρε;”, τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν με έψησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για να λάβω μέρος στην παράσταση, εγώ ήμουν από αυτούς που ψήθηκαν κατευθείαν. Στο Survivor θα ξυπνούσε το ανταγωνιστικό κομμάτι μου και ίσως πήγαινα για τα λεφτά. Θέλω να βγαίνω με τους φίλους μου, αντροπαρέα.

Η σχέση είναι δυνατή όταν δεν νιώθεις εγκλωβισμένος. Η σκηνή δίνει μια γοητεία και γι’ αυτό μπορεί κάποιος να σου εκδηλώσει το θαυμασμό του. Έχει έρθει θαυμάστρια να με αρπάξει να βγάλουμε selfie και προφανώς ένιωσε άσχημα η γυναίκα μου», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε επίσης: «Έχω ζήσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο. Κι εγώ έχω συμπεριφερθεί άσχημα. Έχω ζήσει τις φωνές του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν έβγαινε ο Φιλιππίδης από τη φυλακή πρώτα θα έκανα λίγο παρέα μαζί του και μπορεί να συνεργαζόμουν ξανά».