Zappit

Λάμπρος Κωνσταντάρας για το «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Ο παλιός μου εαυτός θα έλεγε κάτι άλλο, ο νέος προτιμά να την πάρει τηλέφωνο»

"Είδα ότι κάτι μου απάντησε, μου έστειλαν στο Twitter ότι μίλησε πολύ υποτιμητικά για μένα", απαντά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε μεταξύ των δημοσιογράφων που κάλυψαν τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στο «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή προς το πρόσωπό του με αφορμή το ίδιο θέμα.

«Έκανα την τοποθέτησή μου στην εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είδα ότι κάτι μου απάντησε, μου έστειλαν στο Twitter ότι μίλησε πολύ υποτιμητικά για μένα», δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Ο παλιός μου εαυτός θα απάνταγε πολύ διαφορετικά, ο καινούργιος προτιμά να την πάρει τηλέφωνο να τα πούνε. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα, εξακολουθώ να την αγαπώ».

Πώς σχολιάζει την πρόθεση της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» να καλύψει το backstage των δημοσιογράφων στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη;

«Δεν το βρήκα καλή ιδέα. Νομίζω ότι ο Πάνος Μουζουράκης ήθελε να καταφέρει κάτι άλλο με τον γάμο του και τελικά μας έκανε όλους μπάχαλο. Κάναμε όλοι άστοχες κινήσεις, ούτε εμείς μου άρεσε που στείλαμε αποστολή. Ήταν μία κακή έμπνευση, δεν είχε κάποιον δόλιο σκοπό».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με το ΟΡΕΝ για τη συνέχεια της συνεργασίας τους, άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποδεχθεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι.