Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένοι το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star. Ο παρουσιαστής του «Ραντεβού το ΣΚ» αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, τονίζοντας ότι «έχει τη δουλειά ως ψυχοθεραπεία για τα πάντα», ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του πατέρα του.
«Όλα είναι ψυχοθεραπεία όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ έχω τη δουλειά ως ψυχοθεραπεία για τα πάντα. Είμαι εργασιομανής και μου αρέσει», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Ο παρουσιαστής λίγο με την προβολή της φωτογραφίας που απαθανατίζει τον ίδιο με τον πατέρα του είπε: «Εμείς με τον πατέρα μου διακωμωδούσαμε τους θανάτους των άλλων, θα διακωμωδήσουμε και τους δικούς μας. Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί και δεν μπορώ να το διακωμωδήσω είναι αυτό που ζει η μητέρα μου, μετά από εξήντα χρόνια μόνη της.
Η μητέρα μου, μου είχε πει ότι πατέρας μου πριν από έναν χρόνο στα γενέθλια του επιθυμούσε να φωνάξουμε έναν φωτογράφο να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες, γιατί μπορεί να μην ξανασβήσουμε τούρτα. Δεν το κάναμε γιατί δεν ξανασβήσαμε τούρτα. Θα το κάναμε σήμερα. Έχω γεμάτο κινητό και κυρίως γεμάτη ψυχή από αναμνήσεις».