Με αφορμή την αυλαία στο “Αλ Τσαντίρι νιουζ” για την φετινή σεζόν, ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno όπως είδαμε το πρωινό της Τετάρτης στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στο τελευταίο αυτό επεισόδιο της εκπομπής για την τρέχουσα σεζόν όσο και στην πολυετή παρουσία της σατιρικής εκπομπής.
Ειδικότερα, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το τελευταίο Τσαντίρι ήταν πιο προσωπικό, είχαν μαζευτεί όλες μου οι σκέψεις. Πάντα περιμένω τον επίλογο, που λέγαμε και στην έκθεση”.
“Η μάνα μου πάντα πήγαινε στο παζάρι της Λάρισας, γενικά στα πανηγύρια και έμαθα στα πανηγύρια. Μ’ αρέσουν τα πανηγύρια και, όταν ήμουν στη Σέριφο, πήγαινα στα πανηγύρια. Τώρα μπορεί να μην πηγαίνω πολύ, αλλά ο λόγος είναι ότι ντρέπομαι. Έχω μια ντροπή”.
“270 – 300 Τσαντίρια πλέον. Πολλά χρόνια, πολλές εκπομπές. Έχω περάσει και δύσκολα και ζόρικα και καταστάσεις… Νομίζω πως θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά, από τους 10 Μικρούς Μήτσους μέχρι και τα Τσαντίρια, ως η νεοελληνική ιστορία με χιούμορ” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA.
