Ξέσπασε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το #metoo – «Λυπάμαι πολύ»

Λευτέρης Πετρούνιας

"Δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει "τα φώτα πάνω του" ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο" δήλωσε, μέσα σε όλα, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Στους δημοσιογράφους μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας όταν τον συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης σε έξοδο του. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εξέφρασε, μέσα σε όλα, την προσωπική του άποψη για το ελληνικό #metoo και το κατά πόσο θα μπορούσα να υπάρξει ενισχυμένο στον αθλητικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Παράλληλα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για τη συμμετοχή της συντρόφου του, Βασιλικής Μιλλούση στο DWTS. «30 χρόνια κάνει χορογραφίες και γυμναστική, νομίζω πως θα τα καταφέρει και στο Dancing. Η Βασιλική είναι τα τελευταία δυόμιση χρόνια, σχεδόν, έγκυος οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει κάτι για εκείνη».

«Τρίτο παιδάκι; Προσπαθούμε να καταφέρουμε την καθημερινότητα μας έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή οπότε δεν συζητάμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.