Πωλίνα

Ξεσπά η Πωλίνα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Προστυχιά που του πήραν πλάνα, υποτίθεται με την έγκριση του, ενώ δεν είχε καμία επαφή»

Η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλης βρέθηκαν καλεσμένοι, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 προκειμένου να συνομιλήσουν με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του καλού της φίλου και συναδέλφου, Γιώργου Μαρίνου.

Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως “τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος είχε απομακρυνθεί και αυτό πιστεύω ότι έπρεπε να το σεβαστούν, πάρα πολύς κόσμος. Εγώ θεώρησα ότι αυτή η ησυχία, που ήθελε, ήταν η μεγάλη του επιθυμία. Όταν άρχισε να καταλαβαίνει ότι είχε χάσει πλέον την επαφή με το περιβάλλον, με τους δικούς του ανθρώπους”.

“Σεβάστηκα αυτό που ήθελε, που ήταν μόνος του σε έναν δικό του κόσμο. Γι’ αυτό θεώρησα μεγάλη προστυχιά μια εκπομπή που πήγαν, υποτίθεται με τη δική του έγκριση, να του πάρουν πλάνα ενώ ο άνθρωπος δεν είχε καμία επαφή”.

“Θέλω να θυμάμαι όλα αυτά τα οποία ζήσαμε μαζί. Πάρα πολλά χρόνια, πάρα πολλές πληροφορίες. Αυτό που ζήσαμε μέσα στη Μέδουσα δεν ξαναγίνεται και αυτή η συνέχεια που έζησα μετά, με τον Σταμάτη (σ.σ. Κραουνάκη), είναι ακριβώς όσα πήραμε κάτω στο υπόγειο που λεγόταν Μέδουσα. Δεν ξαναγίνεται αυτό” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Πωλίνα στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Related news