Κριτής – έκπληξη έρχεται στο Dancing With The Stars!

Ποια θα καθίσει στην πέμπτη θέση της κριτικής επιτροπής του show;

Μοναδικές εκπλήξεις, αγαπημένη μουσική και φυσικά πολύ χορό, φέρνει για τους τηλεθεατές το 8ο Live του DANCING WITH THE STARS 4, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το Live, η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στο DANCING WITH THE STARS, σε διαφορετικό ρόλο! Δεν θα χορέψει, δεν θα κρατήσει τη μπαγκέτα, αλλά θα σηκώσει τη ρακέτα… αφού θα τη δούμε σε θέση guest κριτή!

Στη σκηνή του show… έρχεται η “Annie”! Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ του Broadway, που έσπασε όλα τα ρεκόρ στα box office, έχει ανέβει από τις 22 Νοεμβρίου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και αποτελείται από ένα καστ σπουδαίων καλλιτεχνών. Μοναδικά αποσπάσματα από το έργο που έχουν λατρέψει θεατές κάθε ηλικίας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1, στο 8ο Live αυτή την Κυριακή!

Τα 8 ζευγάρια, θα διαγωνιστούν, για πρώτη φορά, σε: “Pacha”, “Foxbo”, “Waltzive”, “Quickamba’’, και άλλους mix & match χορευτικούς συνδυασμούς! Με άλλα λόγια, θα διαγωνιστούν σε ένα τραγούδι και πραγματοποιώντας μία εμφάνιση, θα παρουσιάσουν 2 διαφορετικά είδη χορού σε μία χορογραφία!

Διαβάστε όλα τα νέα για το DWTS 4 εδώ!