Κρατερός Κατσούλης: Τι απαντά στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου;

«Οι έμπειροι άνθρωποι και οι άνθρωποι που θέλουν να συνεχίσουν να αποκτούν εμπειρίες και αυτό ισχύει για όλους μας σε όλες τις δουλειές, οφείλουν να μπορούν...»

Το όνομα του ακούγεται έντονα αυτές τις ημέρες καθώς φήμες τον θέλουν θα αναλαμβάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου στο ίδιο μάλιστα κανάλι στο οποίο έδωσε αυτή τη συνέντευξη. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αναφέρθηκε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο δε θέλησε να αποκαλύψει κάτι για τα σενάρια που τον θέλουν σε ρόλο παρουσιαστή….

«Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν πράγματα που έχουμε πει, αλλά αυτά θα πρέπει να τα πούμε λίγο αργότερα» είπε ο ηθοποιός.

Παρ’ όλ’ αυτά μίλησε για την χρονιά που πέρασε η Κατερίνα Καραβάτου στο Μες στην Καλή Χαρά, αλλά και για όσα είπε στο φινάλε της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

«Όχι επειδή είμαι συζυγός της αλλά επειδή την θαυμάζω ταυτόχρονα, θεωρώ ότι η Κατερίνα ως άνθρωπος έχει μια εξαιρετική ποιότητα, είναι ένας βαθιά καλός άνθρωπος και επίσης είναι και ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ και τη δουλειά του και τους ανθρώπους της δουλειας και τους ανθρώπους γενικότερα και έχει και μια ισχυρή παιδεία και πολύ χιούμορ και νομίζω ότι τις περισσότερες φορές αν όχι πάντα, καταφέρνει με όλα αυτά μαζί να τα χρησιμοποιεί όλα αυτά για να έχει μια διαφορετική εικόνα που την αφορά πάρα πολύ διότι της αρέσει πάρα πολύ η δουλειά της. Θεωρώ ότι είναι διαφορετική.»

Πως του φάνηκε στο τηλεοπτικό πλατό μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

«Μια χαρά. Ήταν μια διαφορετική εκπομπή. Μια εκπομπή παρεϊστικη. Ήταν τέσσερις άνθρωποι. Και νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο με τον τρόπο που το σκεφτήκαν και το κάναν, πήγε η χρονιά μια χαρά.»

Όσον αφορά στα όσα είπε η σύζυγός του για το ότι ήταν μια «διδακτική χρονιά»

«Οι έμπειροι άνθρωποι και οι άνθρωποι που θέλουν να συνεχίσουν να αποκτούν εμπειρίες και αυτό ισχύει για όλους μας σε όλες τις δουλειές, οφείλουν να μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν πράγματα και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, τα αυτιά τους ανοιχτά, ώστε να μπορούν να ανανεώνουν αυτά που ξέρουν και να προχωρούν παρακάτω. Η Κατερίνα είναι ένας τέτοιος άνθρωπος.»

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή του: