Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός Κατσούλης – Η ταλαιπωρία ωρών με τη μηχανή του: «Μείναμε στη μέση του δρόμου»

Σε μια ταλαιπωρία αρκετών ωρών πρωταγωνίστησε, άθελα του προφανώς, ο Κρατερός Κατσούλης όπως φρόντισε να γνωστοποιήσει ο ίδιος μέσα από τα social media το απόγευμα της Δευτέρας.

Κι αυτό μιας και ο αγαπημένος ηθοποιός έμεινε στη μέση του δρόμου με την μηχανή του και αναγκάστηκε να καλέσει, όχι μία αλλά δύο οδικές βοήθειες προκειμένου να φύγει από το σημείο.

“Δυστυχώς μείναμε με την μηχανή. Μείναμε στη μέση του δρόμου. Να, εκεί κάτω είναι η μηχανούλα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης στην πρώτη ιστορία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περιμένοντας την, πρώτη, οδική βοήθεια.

Δυο ώρες περίπου αργότερα, ο ηθοποιός ανήρτησε ακόμα μια ιστορία από την μέση του δρόμου στην οποία και επισήμανε τα εξής απευθυνόμενος στους διαδικτυακούς του φίλους.

“Και τώρα… Περιμένοντας την δεύτερη οδική βοήθεια που έρχεται από την Αθήνα εδώ, για να πάμε πάλι πίσω στην Αθήνα, για να φτιαχτεί. Γιατί αλλιώς είναι μία άλλη ταλαιπωρία πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο χρονοβόρα”.

“Εντάξει, αυτά συμβαίνουν. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, μικρό το κακό. Συνεχίζουμε” κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης ελπίζοντας πως η περιπέτεια του αυτή θα λάβει σύντομα ένα τέλος.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news