Κώστας Μπίγαλης: Το “καρφί” για τη Ρούλα Κορομηλά και την πρόταση γάμου του Σχοινά στη Γαρμπή!

Κώστας Μπίγαλης

«Αφού η Ρούλα θεωρεί ότι δεν έχει 12 λεπτά για μένα, που άλλες φορές μου έδινε όλη την εκπομπή, δεν πάω καθόλου. Και όταν βγήκε αυτή η εκπομπή…»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος έριξε τα “καρφιά” του για τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή.

«Πήγαινα στα πρωινάδικα κι έλεγα στην εταιρεία ότι δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στα πρωινά. Τι γίνεται; Θα με κάψετε. Και μου λένε ότι δεν το κάνουμε εμείς, οι εκπομπές σε θέλουν γιατί έχεις θεαματικότητα. Έχω πάει σε πολλά shows με τη Ρούλα Κορομηλά. Ακριβώς επειδή με θέλανε οι εκπομπές, θεωρώ ότι τη Ρούλα την έχω βοηθήσει. Δεν ήμουν ο καλλιτέχνης που με φωνάζανε για να με βοηθήσουνε. Από ένα σημείο και μετά εγώ τους βοηθούσα. Πήρε τηλέφωνο η εταιρεία και είπε ότι ο Μπίγαλης έβγαλε καινούργιο δίσκο και λέει η Κορομηλά ότι δεν υπάρχει χρόνος, μόνο για δύο τραγούδια.

Αφού η Ρούλα θεωρεί ότι δεν έχει 12 λεπτά για μένα, που άλλες φορές μου έδινε όλη την εκπομπή, δεν πάω καθόλου. Και όταν βγήκε αυτή η εκπομπή που δεν είχε χρόνο για μένα, τραγουδούσε η ίδια 20 λεπτά. Συμπαθητική η Ρούλα, αλλά συγγνώμη, δίνεις 20 λεπτά στον εαυτό σου και δεν δίνεις στους καλλιτέχνες; Ήταν η εκπομπή που ο Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στη Γαρμπή. Δεν ξέρω πόσοι ήθελαν να δουν τον Σχοινά να κάνει πρόταση στη Γαρμπή, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, να πάω στην τηλεόραση και να κάνω προτάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπίγαλης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Μπίγαλης…

Μαντώ Γαστεράτου: Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια! «Πολλοί απ’ το σινάφι μου που βγαίνουμε στην τηλεόραση…»