Κώστας Κρομμύδας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο;»

Κώστας Κρομμύδας

«Δεν θέλω να την κρίνω. Είπε τη γνώμη της και κρίνεται γι’ αυτό. Θεωρώ πως είναι τραγικό για όλους μας να βάζουμε αυτό το “ναι μεν αλλά”», είπε ο Κώστας Κρομμύδας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Με σύνδεση μέσω skype βγήκε σήμερα ο Κώστας Κρομμύδας στον αέρα του «Love it», όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Είναι επικίνδυνο να αγιοποιούμε πράξεις και να λέμε ότι είχε αδυναμίες. “Ποιος δεν έχει αδυναμίες”, άκουσα. Τι σημαίνει έχω αδυναμία; Έχω αδυναμία να βιάσω έναν άνθρωπο; Θα τρελαθούμε! Το έχω ακούσει κι από άλλους, όχι μόνο από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν ακούω να λένε ότι “τα ήθελε” ή “εντάξει, υπάρχουν άνθρωποι με αδυναμίες και δεν μπορείς να καταδικάζεις έναν καλλιτέχνη”», είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο Κώστας Κρομμύδας συμπλήρωσε: «Δεν μιλάω για τον Φιλιππίδη μόνο, μιλάω για όλους τους ανθρώπους. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πιστεύω ότι η Ελισάβετ μπερδεύτηκε γιατί από τη μία έλεγε αυτό και από την άλλη έπαιρνε το μέρος των κοριτσιών. Και εμένα με εξέπληξαν οι δηλώσεις της διότι τη γνωρίζω και την εκτιμώ πολύ. Μου έκανε όμως εντύπωση αυτό, ναι μεν αλλά… Αυτό το “ναι μεν αλλά” είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα».

«Δεν θέλω να την κρίνω. Είπε τη γνώμη της και κρίνεται γι’ αυτό. Θεωρώ πως είναι τραγικό για όλους μας να βάζουμε αυτό το “ναι μεν αλλά”. Κάποια πράγματα είναι απόλυτα, όταν συμβαίνουν πρέπει να τιμωρούνται και πρέπει οι άνθρωποι να έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Η δικαιοσύνη θα κρίνει», πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Κρομμύδας.