Κώστας Καραφώτης

Κώστας Καραφώτης: «Τέλη Αυγούστου θα βαφτίσουμε το παιδί»

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην κάμερα του «Buongiorno» για την οικογενειακή του ζωή, τη βάφτιση του παιδιού του, αλλά και το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τηλεοπτικής ή θεατρικής συνεργασίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στην καθημερινότητα με το παιδί του, τονίζοντας πως, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όλα μπορούν να συνδυαστούν όταν υπάρχει καλή διάθεση και συνεργασία ανάμεσα στους γονείς.

«Η γυναίκα μου ασχολείται πιο πολύ με το παιδί, ειδικά τις ώρες που λείπω, αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει καλή θέληση και καλή διάθεση και από τους δύο, τα προλαβαίνεις όλα», ανέφερε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η βάφτιση του παιδιού τους θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.  «Βάφτιση θα γίνει, θα το βαφτίσουμε. Αβάφτιστο θα το αφήσουμε; Η βάφτιση θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, κατά τα τέλη Αυγούστου υπολογίζουμε. Το όνομα το έχουμε αποφασίσει. Δεν σας το λέω ακόμα… Είναι έκπληξη», είπε.

Ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε και σε μια επαγγελματική πρόταση που είχε δεχθεί το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ξεκαθάρισε ότι παραμένει ανοιχτός τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

«Είχα και μία πρόταση πέρυσι το καλοκαίρι να γίνει κάτι, αλλά τελικά δεν έγινε. Δεν έβαλαν καθόλου τραγουδιστή, το έκαναν όλοι οι ηθοποιοί. Φυσικά και είμαι ανοιχτός, και μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ. Τηλεοπτικά θα πρέπει να είναι κάτι στο οποίο να έχω γνώση. Η μουσική είναι κάτι στο οποίο έχω γνώση. Αν ήταν κάτι μουσικό, θα το συζητούσα», κατέληξε.

Related news