Κώστας Αποστολάκης σε Φαίη Σκορδά: «Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα στην εκπομπή, σου ζητάω συγγνώμη»

Κώστας Αποστολάκης

"Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα που έχεις κάνει σαν λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη, γιατί κάτι έκανα σε μία εκπομπή που δεν ήταν σωστό, είπε ο Κώστας Αποστολάκης στην Φαίη Σκορδά.

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας και κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά της ζήτησε συγγνώμη για κάτι που της είχε κάνει παλαιότερα στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αποστολάκης είπε στην Φαίη Σκορδά:

«Σου χρωστάω μια συγγνώμη γιατί είχα έρθει σε μια εκπομπή και σου είχα φερθεί άσχημα. Δεν σου είχα φερθεί ωραία. Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα. Και εγώ θα το είχα ξεχάσει αλλά με αυτή την ψυχολογία και με αυτή τη ζωή που κάνω το θυμάμαι. Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα που έχεις κάνει σαν λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη, γιατί κάτι έκανα σε μία εκπομπή που δεν ήταν σωστό.

Σε είχα ρωτήσει αν είσαι έγκυος. Ήσουν και δεν το είχες πει. Τι να πω, η παύση είναι προς απάντηση των τηλεθεατών. Είσαι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος και έχεις πολύ καλή αύρα, καλή ενέργεια και κοίτα να μη τη χάσεις», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.