Κοραλία Καράντη: «Το Mega στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία, δεν κάνει ριάλιτι»

Κοραλία Καράντη

Δείτε όλα όσα είπε η Κοραλία Καράντη στον αέρα του Mega.

Στο MEGA Καλημέρα και την Ελεονώρα μελέτη μίλησε η Κοραλία Καράντη, η οποία πρωταγωνιστεί στη καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Το Αύριο μας ανήκει».

«Το MEGA είναι το σπίτι όλων μας. Έχουν περάσει από MEGA οι πάντες. Ηθοποιοί, δημιουργοί, σκηνοθέτες. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας που αναβιώνει το MEGA. Το ΜEGA στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία. Δεν κάνει ριάλιτι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το υπογραμμίζουμε», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Η Κοραλία Καράντη συνέχισε: «Πέρασε μια μεγάλη εποχή που η τηλεόραση ήταν βυθισμένη στο σκοτάδι. Δεν γινόντουσαν ελληνικά σήριαλ. Υπήρχαν μόνο τούρκικα σήριαλ και ριάλιτι. Είναι η εποχή που η Κύπρος μας έδωσε βήμα. Και πρέπει να το αναγνωρίζουμε αυτό».

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, η Κοραλία Καράντη απάντησε: «Είναι μια γυναίκα με εσωτερική ισορροπία και σοφία. Δεν είναι χειριστική. Είναι ένας άνθρωπος που τον θέλεις για φίλο. Αλλά κάνει τα λάθη της. Το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει ευρωπαϊκό αέρα».

«Όταν βρίσκεσαι μέσα σε καλλιτεχνικό χώρο, είναι δύσκολο να αποφύγεις τον επηρεασμό. Είναι ένας δρόμος σπαρμένος με αγκάθια. Χρειάζεται να έχεις δέρμα από ατσάλι για να αντέξεις», υπογράμμισε η Κοραλία Καράντη.