Κατερίνα Θεοχάρη: «Το ρόλο μου στο “Παρά πέντε” τον ήθελαν πολλές! Μια συνάδελφος μου είχε πει…»

Κατερίνα Θεοχάρη

«Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά».

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Θεοχάρη, την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από τον ρόλο της “κοντής” στο Παρά πέντε. Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς, για τη δυσκολία που είχε στο να την διαχειριστεί, αλλά και για το λόγο που απείχε από τον χώρο για τρία χρόνια.

«Η επιτυχία του Παρά Πέντε ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την “κοντή”. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”. Η “κοντή” θα με ακολουθεί για πάντα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει “α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή”. Είμαι 1μ.66.

Μετά το “Παρά πέντε” ήμουν τρία χρόνια εκτός δουλειάς εξαιτίας μιας επέμβασης που έκανα στις φωνητικές μου χορδές και όλο αυτό απαιτούσε αφωνία. Απαγορευόταν να μιλήσω, όταν έμπαινα σε ταξί, είχα ένα μπλοκάκι και του έγραφα που θέλω να με πάει. Με πήγε πίσω η επέμβαση γιατί όταν έχεις κάνει μια επιτυχία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, αλλιώς σε ξεχνάνε», είπε η Κατερίνα Θεοχάρη.

Φαίη Σκορδά: Τρόμαξε με τον παίκτη του MasterChef που την ακολουθούσε! «Ακούω κάποιον να τρέχει πίσω μου…»