Κατερίνα Καινούργιου: «Τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου»

Κατερίνα Καινούργιου

"Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος", τονίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Το θέμα απασχόλησε και την Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της κουβέντας για την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες έξω από το μαγαζί, αποκάλυψε ότι γνωρίζει έναν από τους επιχειρηματίες του καταστήματος.

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί, είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα: «Μια διευκρίνιση για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια δικτατορία τα social media που πρέπει πλέον να προσέχεις τι λες. Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου. Εννοείται ότι δεν μιλάω για τον ίδιο άνθρωπο που έχουν διώξει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και σημείωσε:

«Όταν είσαι σε μια παρέα και σου ζητάνε να βγάλεις μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι πριν έχεις ζητήσει το ποινικό μητρώο του. Έχω βγάλει φωτογραφία με το σύμπαν, δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει πριν. Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε, τέλος».