Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, και την πέντε μηνών κόρη τους, Ξένια. Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε για ακόμη μία φορά τη γαλλική πρωτεύουσα, έναν προορισμό στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αυτή τη φορά όμως για οικογενειακές διακοπές.
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στην πόλη. Περνώντας από την περιοχή Marais, σταμάτησε σε ένα από τα ανθοπωλεία της γειτονιάς και αποκάλυψε ένα παλιό της όνειρο.
«Κάποτε ονειρευόμουν να έχω το δικό μου ανθοπωλείο… Ίσως γι’ αυτό έχω αδυναμία στα ανθοπωλεία του Marais… Τα πιο όμορφα που έχω δει…», έγραψε χαρακτηριστικά.
Οι οικογενειακές εικόνες από το Παρίσι δεν σταμάτησαν εκεί. Σε ένα ακόμη στιγμιότυπο, η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή μαζί με τη μικρή Ξένια, με φόντο ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Πύργο του Άιφελ.
